

Meeting Agenda PDX 2045 Planning Advisory Committee (PAC) Meeting 6

Date: March 17, 2025

Time: 5:30 pm – 8:00 pm

PAC members are encouraged to arrive as early as 5:00 pm for dinner and networking

Location: In-Person: Chinook Room (8th Floor)

Port Headquarters Building, 7200 NE Airport Way

Remote participants: Please register in advance for the Zoom webinar:

https://us06web.zoom.us/j/83320636352

Attendees: PAC members PDX 2045 Project Team

Aidan Simpson Aaron Ray, Port of Portland

Allyssa Bromley Arainnia Armendariz, Port of Portland

Angela DeHaven

Anne Sweet

Brian Kuzera

Cameron Modjeski, Ricondo

Caleb Powell

Dave Van't Hof

David Duncan

Bridger Wineman, Envirolssues

Cadence Purdey, Envirolssues

Cameron Modjeski, Ricondo

Chad Townsend, Ricondo

David Zielke, Port of Portland

Evan Howington, Port of Portland

Heather King Jeff Broderick, Port of Portland Jennie Heidrick Jenna Johnstone, Ricondo

Kathy Bareno Jennifer Rabby, Port of Portland Keith Miller Julie Gueho, JMG Consulting

Laura Young Mina Mora-Gonzalez, Port of Portland

Mark Luna Sean Loughran, Port of Portland

Maryhelen Kincaid Suzanne Donaldson, Donaldson Consulting

Matthew Hodson
Mychal Hornbeck
Pete De Vasto
Philip Rowe
Phuong Truong
Roger Gonzalez

Stephanie Barnes Steven Lowe Tsering Sherpa

Xavier Phanthongphay



- Learn about international air service at PDX
- Understand the relationships between different areas of the terminal
- Explore benefits, risks, and trade-offs of development decisions
- Look ahead to the next PAC meeting and upcoming engagement efforts

Agenda

Time	Торіс	Presenter
5:30 pm (5 min.)	Welcome and Introduction	Suzanne Donaldson
5:35 pm (20 min.)	International Air Service Development Discussion	David Zielke
5:55 pm (10 min.)	Public comment (if needed)	Suzanne Donaldsor
6:05 pm (5 min.)	What's New at PDX	Aaron Ray
6:10 pm (30 min.)	PDX's International Arrivals Facility • Presentation	Cameron Modjeski
6:40 pm (10 min.)	BREAK	
6:50 pm (30min.)	Terminal Expansion Considerations • Presentation	Cameron Modjeski
7:20 pm (30 min.)	Development Decisions● Open Discussion	Cameron Modjeski Chad Townsend
7:50 pm (10 min.)	 PAC Next Steps Open house at McDaniel High School March 19 Look ahead to PAC Meeting 7 	Suzanne Donaldsor
8:00 pm	Adjourn	